снимки: БулфотоГрупа кинолюбители снимат игрален фантастичен филм във Варна.  Инициатор,

...
снимки: БулфотоГрупа кинолюбители снимат игрален фантастичен филм във Варна.  Инициатор,
Коментари Харесай

Фантастичен филм снимат във Варна

снимки: Булфото

Група кинолюбители снимат игрален приказен филм във Варна.  Инициатор, продуцент, сценарист, режисьор, оператор и още доста специалности е Валери Лилов, оповестява Булфото. Филмът е без бюджет и всички включени в плана са на доброволни начала, което несъмнено не пречи да пробват да снимат професионално.

Създатели и участници се надяват продукцията им да бъде почтена за награди в кинофестивали и киноразпространители да проявят интерес към нея.
Филмът с работно заглавие „ Сталкер: Игри на глада “ е пост-апокалиптична фантастика, трилър.



Малко след деня на „ Страшния съд “, група деца са принудени да оцеляват в подножието на радиоактивна земя населявана от мутирали зверове и хора без разум. Докато битката им с глада, жаждата и нечистия въздух покосява огромна част от тях, останалите би трябвало да продължат и намерят път за бягство заставайки против най-големият си зложелател - техните по-силни и жестоки връстници от другата страна.

Историята ще има три съществени елементи: Борбата за оцеляване на децата в радиоактивна земя цялостна с нарушители и мутирали същества. Различията с по-големите връстници от другата страна и битката им за присъединение в предпазените бункери. След като те биват унищожени, в разрухата се появява нова вяра за „ Стаята на желанията “ която се намира на най-опасното място в средата на нечистата земя. Останалите деца и техните предходни съперници би трябвало да намерят сили и да се обединят започвайки непосилен поход в търсене на „ Стаята “.
По график фотосите за кино лентата би трябвало да приключат при започване на януари, след което следва постпродукцията и дефинитивно довеждане докрай на лентата.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР